måndag 30 juli 2012

Virkat mobilfodral a´ la K&MJag har verkligen fastnat för krokodilvirkningen.  Först en väska, nu ett mobilfodral. Båda är virkade i garnet Tilda men i olika gröna nyanser. Framöver kommer ytterligare ett grönt krokodilalster, men i en annan garnkvalitet ;-).

Tack Kungen&Majkis för inspirationen. Hos henne finns en bra beskrivning hur man virkar just ett sånt här fodral. Till en iPhone. Mitt fodral är gjort till C:s Nokia. Det är minst sagt fluffigt.  C skall ställa in "pratsvar" så han säger något visst ord istället för att trycka på en speciell knapp när man skall svara. Det kommer bli skönt och varmt för honom att prata i telefonen i vinter :-D

3 kommentarer:

 1. Oj, vilken snygg!! Vad duktig du är! Jag försökte kolla på klippet som K&M hänvisar till men blev så distraherad av den pratglade mannen och hans (i mitt tycke) yviga virkstil men när jag ser dina fina saker känner jag att jag måste ta mig i kragen! :) BRA jobbat!

  SvaraRadera
 2. Men så snyggt! Vad duktig du är och vilken inspirerande blogg du har! Jag måste försöka mig på ett sånt här fodral!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Britta som skrev här ovan... Du är så grym, duktig och har jättefin blogg men fina bilder. Själv kan inte jag virka men när jag ser vilka underbara saker du gör så har jag lust att börja!!!
  Tusen tack igen för min fina kossan ;-)
  kram karro

  SvaraRadera