måndag 20 februari 2012

Bryllingar emellan...virkade skor.

G har några bryllingar sen tidigare. Men för ett par veckor sen kom ytterligare en knodd till världen. En liten grabb. Eftersom jag tycker så mycket om min kära syssling har jag virkat ett par söta skor till den lille. Och ett par till G. Samma modell. Nästan samma färg. Nästan, nästan samma storlek.

Mönstret till dem och andra söta skor hittar du här.

6 kommentarer:

 1. Va söta de va!!!! Du är så duktig...

  SvaraRadera
 2. Jag kommer att få ett litet barnbarn, egentligen min mans,men jag kommer att vara med på ett hörn. Jag aldrig virkat tidigare men jag blir så sugen när jag ser dessa skor. Jag ska försöka. Du förmedlar verkligen skaparlust!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad kul att höra! Ja, prova att virka dem. Hon som gjort mönstret är jätteduktig och mönstret är tydligt skrivet med massa bilder! Lycka till!

   Radera
 3. Hej!
  Skorna är ju ursöta och jag tänkte precis sätta igång och göra ett par, men nu känner jag mig alldeles dum - jag fattar inte mönstret? Vad menas med "Lägg upp 10 (12) 14 (16) luftmaskor"?? Hur många ska det vara egentligen?? :/ På flera andra ställen står det ett antal lm, och sen samma eller ett annat inom parentes, vad menas med det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Jo det är fyra olika storlekariett och samma mönster. Minsta storleken kommer först, sedan nästa inom parantes. Så virkar du minsta storleken text så skall du gå efter första siffran hela tiden. Hänger du med?

   Radera
 4. Hej,
  jag undra en sak. Jag har gjord skorna men fick inte till det med Varv 3: virkar 2 dst tillsammans. Vet att dstt är dubbelstarvar men hur virka man de tillsammans? Googlade men hittar ingen förklaring. Tack för svaret.

  SvaraRadera