söndag 13 maj 2012

Virkade krukor

I morse klockan halv sju smällde det till i kattluckan och katten T var hemma igen. Han har varit ute på en walkabout...i en vecka. Han kom hem med över 20 kompisar. Ni vet såna små svarta prickar som växer sig större och större ju längre de får sitta. Fy...de största var som små körsbär. Blä. Nog om det...Kul och skönt att han är tillbaks helskinnad den galmle gubben :-)


G kan ju stå nu och blir så låååång när han sträcker sig. Så keramikkrukor till blommorna i hans rum är bara att glömma. Plastkrukor är ju sååå tråkigt. Så då finna det bara två alternativ: Kamouflera plastkrukor med en virkad "tröja", eller att virka en kruka med blomma och allt."Kruktröjan" uppe till vänster har jag virkat på samma sätt som jag virkade mina ljuslyktor. Det du måste tänka på när du lägger upp lm, är att antalet lm måste vara delbart med 4. Så att det går jämnt ut. Sen är det bara att virka på ;-) Den superfina ljusgula färgen finns i i färgsortimentet hos mitt favoritgarn. Blommorna växer på tomten, kunde inte låta bli att fotografera :-)
Och som sagt var, alternativ två är att virka hela blomkrukan med blomma och allt. Det har Pysselkiisen gjort och de blev ju hur fina som helst. Mönstret till dem finns att köpa hos Svarta Fåret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar