söndag 28 oktober 2012

Virkade babytossor
Det är babyboom bland mina vänner. 6 stycken av mina närmaste väntar barn med bf 25 december och framåt. Så som ni förstår kommer det visas mycket babyvirkning framöver.
Dessa  små tossor är virkade med skönt ullgarn från Svarta Fåret.

Storleken på dessa tossor är 3-6 månader. Jag har använt mig av virknål nr 4, ullgarnet Ulrika och virkat efter detta mönster till tossorna.

11 kommentarer:

 1. Gulligt! Finskor för babyn!/ Annika

  SvaraRadera
 2. jisses,dom va söta :)
  å missa nu inte....

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter...
  mängder med fina bloggar med
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Oh maj vad fina! Måste bara säga att du ger mig så mycket inspiration, jag favoritmärker nästan allt du lägger upp just för att det väcker en tanke och vilja hos mig att göra något liknande - mössan, barbapapa, conversen... De här hamnar också på listan! Tusen, tusen tack för all inspiration!!!

  SvaraRadera
 4. Supersöta!
  Babyvirkning ser jag fram emot!

  SvaraRadera
 5. De är ju alldeles underbart söta! Mjuka små söta finskor.

  SvaraRadera
 6. Så himla, himla söta!!! Att du har babyboom bland vännerna passar ju mig, som har BF 19 februari, perfekt!! Ser fram emot att få inspireras av allt fint du kommer göra!! /Louise

  SvaraRadera
 7. Så söta, men jag kan inte låta bli att tänka på den stackars babyn som skall ha kliande ull på sig, är man ullkänslig så sticks även det mest mjuka ullgarnet :( Jag hade tagit det säkra före det osäkra och gjord dem i bomull- eller akrylgarn

  SvaraRadera