fredag 27 april 2012

Auktion på lång mjukisorm- pengarna går till barncancerfonden.

Nu sätter auktionen igång!!!
Ja, nu har jag sytt klart ormen. Den blev nästan lika lång som "originalet"


Pengarna från det vinnande budet kommer att gå oavkortat till barncancerfonden, till insamlingen "Kevin Minnes Insamling". Kevin skulle ha fyllt 13 år i år. Men blev bara sex år gammal. En kompis till mig berättar att han var en sådan liten energifylld busunge som inte lät sjukdomen få övertaget om honom, trots att han var döende.

Insamlingsmålet är 10 000 kronor och på det här sättet vill jag hjälpa till att bidra för att uppnå det. Det vill väl du  med? :-) Pengarna som Barncancerfonden får in via "Egen insamling" går till Barncancerfondens ändamål, det vill säga forskning, information och familjestöd.

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg om ormen, så har den varit min sons absoluta favoritleksak. Om du inte har egna små barn, eller helt enkelt tycker att den tar för stor plats kan du alltid ge bort den. Antingen till någon du känner eller till tex en förskola? Jag bjuder på frakten, så bara du ger  mig adressen dit den skall skickas när auktionen är avslutat så fixar jag det.
Jag vet inte riktigt vad det är ormen ovanför till vänster har ätit som gör att den är så fet mitt på magen, men min orm har ätit en väldans massa olika saker: lakan, sönderklippta jeans, trasiga handdukar, ett par dagmar-tights, en pikétröja osv...

Lite praktisk information:
Auktionen pågår till onsdag 2:a maj klockan 20.00. Du budar genom att skriva din summa i kommentarsfältet här nedanför. Den som har lagt högsta budet innan klockan slår över till 20.00 har vunnit.
Förutom summan du bjuder måste du ange din mailadress. Annars är ditt bud ogiltigt. Efter auktionen hör jag av mig till vinnaren så löser vi det praktiska med betalning och leveransadress.

Så buda på!!!
 Lycka till

17 kommentarer:

 1. Jag lägger bud på 100kr
  karro188@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Då lägger jag 200 kr
  Fluffot@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag bjuder 300!
  pysselkiisen@live.se

  SvaraRadera
 4. Jag lägger 400 kr.

  walkerliden@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu har "elin alm" högsta budet på 400:- , se mitt mail :-D

   Radera
 5. AHA Elin! 500 kr.
  walkerliden@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej Helena!
  600 ormpengar lägger jag
  Fluffot@gmail.com

  SvaraRadera
 7. 650 friska penningar bjuds nu.
  walkerliden@gmail.com

  SvaraRadera
 8. 800 kr
  walkerliden@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Åh vad roligt att se att ormen bjuds på. tack för titten på vår sida. må väl och tack för att dukämpar för varje unge.... kram mari med familj. www.mizztrix.dinstudio.se

  SvaraRadera
 10. Auktionen slut. Vinnande bud: 850:-

  SvaraRadera
 11. Kul att det gick så bra! :-) Och vilken lycka att få äga den där fantastiska ormen!

  SvaraRadera