söndag 2 september 2012

Sommarens sista dagar...

I början av inskolningen av G på dagis hängde jag en hel del på ett café i närheten. Satt och virkade och drack latte :-D Precis som småbarnsmammor skall göra!

I samma byggnad ligger blom- och inredningsbutiken Andrum. Jag tog några bilder på ett urval av alla fina saker som finns där. Det finns ingenting i den butiken som jag INTE skulle vilja ha, tvärt om så skulle jag vilja ha allt :-)

 
Om du befinner dig i närheten, så är den helt klart värd ett besök!
Furubergsvägen 3, Särö. Tel: 031-935545

Dessa bilder är också mitt bidrag till fotoutmaning vänner emellan med temat Sommarens sista.
Sommaren avslutade jag med en fantastisk inskolning av G på dagis., sittandes på cafét med en virkning i handen. Nu är han redo att vara där på alldeles egen hand, det känns så bra.

Ps. Det jag virkade under inskolningstiden kommer såklart visas upp här på bloggen framöver. Jag tycker att det är en väldigt rolig grej faktiskt. Egentligen jättevanlig. Men ändå helt annorlundaa. You will see!!!!

4 kommentarer:

 1. Vilken perfekt avslutning på sommaren!

  SvaraRadera
 2. Man vill ju verkligen besöka den butiken efter att ha sett dina bilder. Ser fram emot att få titta på vad du virkade.

  SvaraRadera
 3. Så många fina inspirerande bilder. Skönt att det gått bra med inskolningen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Verkligen perfekt med bilder på denna härliga avslutning i temat sommarens sista, och vilka härliga bilder sen! Man blir ju mer än sugen att gå in där och köpa ALLT!;-)
  Ha en fin första höstvecka!

  SvaraRadera