söndag 4 november 2012

Tre julklappstips

Jag har här tre tips på julklappar.

Det första tipset passar dig som vill ge något till någon som "har allt". Varför köpa något som bara blir stående i någon skrubb bara för att man måste köpa något? Då är det bättre att köpa en julklapp härifrån (klicka på länken). Man kan tex "köpa en läkare" till behövande under en hel dag.



Det andra tipset passar dig som vill ge en mössa, men inte hinner/vill/kan virka eller sy den själv. Sara är mamma till en cancersjuk liten flicka och hon har startat ett mössprojekt där 50:- från varje såld mössa går till barncancerfonden. Köper du en mössa av henne så får du dels en superfin mössa och dessutom bidrar du till forskningen. Namnen på alla som köper en mössa publiceras på barncancerfondens sida. Du kan skriva ut det och lägga i ett kuvert som du ger tillsammans med mössan. Eller skriva en liten rad om projektet på ett kort och ge tillsammans med mössan..

Information hittar du här: Alicemössan.
Mössan köper du här: Mössa



Det tredje tipset passar dig som vill göra egna julklappar. Virka något med mönster härifrån: Gratis virkmönster. Sätt  sedan in en slant till barncancerfonden och skriv ut "insättningen" och lägg det i ett fint kuvert och ge det tillsammans med det virkade alstret.


1 kommentar: