söndag 5 augusti 2012

All alone


All alone är temat för fotoutmaningen den här söndagen. Förra gången var temat "tillsammans"och då var det bilder på G och lilla Klars, Nu handlar det om mig. Vad jag gör när jag får vara ensam. Jag älskar att vara tillsammans med G så om sanningen skall fram har jag inte varit ifrån honom många gånger sedan han föddes. Men när jag är ensam hemma brukar jag pyssla med annat än virkning, eftersom virkningen går så bra även när G är med. Nu senast när jag fick lite egentid så manglade jag dukar och lakan. Sydde ihop ärvda överlakan till påsklakan och bäddade fint i gäststugan (tack pastill som "påminde" mig om detta tips), sydde gardiner till fönstrena på vinden. Och  njöt av utsikten, trots frånvaron av solen. Och lagom tills jag var klar tittade solen fram igen. :-)

4 kommentarer:

 1. Mmmmmmm det synt både i text och på bild att du haft det härligt all alone. Härliga bilder. Vilken bra idé att göra påslakan av gamla lakan, det måste provas.
  Ha det gott!
  Tack för att du ville vara med.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Jättesköna bilder! Du ahr verkligen varit på g!

  SvaraRadera
 3. Visst är det så att det är underbart att vara tillsammans med sina barn men också så skönt med en egen stund då och då. Ser ut som att du hade en skön stund när du pysslade med ditt.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Fin tolkning och jag känner helt klar igen mig i all alone sysslorna...

  SvaraRadera