söndag 26 augusti 2012

Många varianter.


Snart är hösten här och min föräldrarledighet är slut. Sista dagarna för inskolningen på dagis väntar kommande vecka, sedan är det pang på rödbetan. Jag kommer under hösten att jobba med ett av mina svenska favoritklädesmärken,  så det kommer säkert att dyka upp en hel del Filippa K-inspirerad virkning här framöver.

G:s snälla mormor kommer ned och avlastar första veckan så att G slipper gå så långa dagar på dagis. Sedan har jag fått ett väldigt förmånligt jobbschema så jag kommer ha turen att kunna vara hemma med G någon/några dagar i veckan under hösten.

Idag har jag laddat upp med att göra örhängen i olika färger. Stenarna till dem har jag köpt på Smyckerum. Örhängena på sista bilden är virkade med Tildagarn runt o-ringar.

Det är nu drygt fem dagar kvar av sommaren, sen kommer fiskemånaden med hummerpremiären den första måndagen efter den 21:e september. Efter 1:a september är det dessutom tillåtet att börja använda sina fina höststövlar, klä sig i mysiga virkade koftor och slippa "väderhetset"!

Ha nu en riktigt skön söndag!

4 kommentarer:

  1. Då längtar jag till 1:a september så jag får gå i stövlar och kofta. Fast jag måste erkänna att jag redan har tjuvstartat. Trevlig söndagkväll!

    SvaraRadera
  2. Ser fram mot mer virkning, men hoppas fortfarande på att vädret ska ställa om och ge oss en varm o solig september för då ska jag vara föräldrsrledig en månad innan båda busarna börjar på dagis på heltid. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  3. Vilka fina örhängen! Är så imponerad att du kan virka så smått.

    SvaraRadera